• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Bitumen dakbedekking

Bitumen

Vraagt u zich af of bitumen de juiste dakbedekking is voor u? Bitumen dakbedekking is een speciale vorm dakbedekking dat voor een watervaste bescherming zorgt voor uw platte dak. Dan komt bitumen het beste tot zijn recht!

Wat is bitumen?

Bitumen is ontstaan tijdens de productie van ruwe olie. Juist hierdoor heeft Bitumen een aantal eigenschappen die het product perfect gepast maken voor dakbedekking. Het is een waterdicht product waardoor het ideaal te gebruiken is als dakbedekking. Zo heeft uw dak geen last van ruwe weersomstandigheden en u geen last van nattigheid in uw woning. Bitumen is goed bestand tegen chemische stoffen en heeft een grote kleefkracht wanneer je het combineert met andere materialen. Helaas heeft bitumen ook een aantal eigenschappen die minder bevorderend zijn. Denk hierbij aan levensduur en elasticiteit. Om deze negatieve eigenschappen te verhelpen, werd er een gemodificeerd bitumen ontwikkelt die deze eigenschappen ombuigt naar positieve.

Besparen op bitumen

Denkt u erover na om uw dak te laten bedekken met bitumen? Dan bent u bij Klusleverancier aan het juiste adres. Klusleverancier biedt bitumen aan voor de scherpste prijs. Door het op de juiste manier aan te brengen bespaart u ook kosten. Zo kunt u tot wel 40% besparen, is gebleken. Hoe u bitumen dakshingles legt kunt u zien in dit instructiefilmpje: Bitumen shingledak leggen