• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
15 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

15 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Dakshingles

Dakshingles - Daksingels

Dakshingles worden als laatste vaak op een schuurtje, dak, garage of misschien wel een terrasoverkapping geplaatst en zijn daarom dan ook de kers op de taart. Daksingles zorgen ervoor dat alles er mooi en netjes uit komt te zien en daarom is het een van de meest gekozen dakbedekking voor een tuinhuis of schuurtje. Tevens zijn de bitumen dakshingles een duurzame dakbedekking door de samenstelling van het product. Bitumen daksingels zijn geschikt voor hellende daken van 12 tot 90 graden en zijn eenvoudig en voordelig voor de doe het zelver aan te brengen. De Shinglas daksingels zijn licht in gewicht, UV-bestendig, kleurvast en recyclebaar. De daksingels lijken op dakpannen maar zijn het eigenlijk niet. Wel beschermen ze u tegen neerslag en andere nattigheid. Dakshingles doen goed hun best in elke weersomstandigheid. Dus zowel in de zomer als in de winter blijven uw dakshingles optimaal hun werk doen.

Waar bestaan dakshingles uit?

Dakshingles behoren tot duurzaam dak bedekken. Ze worden gemaakt van het materiaal bitumen wat een hard isolerend materiaal is en door mag voor hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen uw dakshingles lang mee en heeft u hier geen omkijken meer naar voorlopig. Niet alleen hebben ze een afstotende functie van water, ook dragen ze bij aan het geheel. Dakshingles geven uw dak een mooie en verzorgde uitstraling.

Dakshingles zelf leggen in 5 stappen

 • Stap 1: De dakshingles moet gemonteerd worden op een egaal houten oppervlak. Ook moet het dak een hellingshoek hebben van 25 graden. Alles onder deze hoeveelheid moet een onderlaag hebben, let hier dus goed op of roep er een expert bij.
 • Stap 2: Trek lijnen over het dakoppervlak, van boven naar beneden. Meet vervolgens de lengte van het ingesneden deel van de dakshingles op.
 • Stap 3: Begin aan de voet van het dak en plaats de shingles ondersteboven. Smeer EPDM lijm op de rugstrook en hamer ze vast met asfaltnagels.
 • Stap 4: Doe hetzelfde als bij stap 3 maar draai nu de shingles om. Leg ze niet recht boven de vorige rij, maar op de helft van de onderste shingle. Ga zo door tot het dak helemaal vol ligt.
 • Stap 5: Verwarm de shingles met een föhn en maak hier nokshingles van en bouw deze in de lengte. Smeer ze in met lijm en leg ze erop. Zet ook deze weer vast met asfaltnagels. Werk alles uiteindelijk af met mooie daktrimmen voor een verzorgd geheel.