• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking zelf anabrengen op uw platte dak, het kan. Onze EPDM dakbedekking is geproduceerd in Amerika en daarom van de beste kwaliteit. Alle EPDM folie wordt vanaf standaard breedte maten gesneden zodat u nooit teveel bestelt en teveel dakfolie in huis overhoudt. Bestel dus altijd de exacte hoeveelheid rubberfolie! Met EPDM rubber kunt u uw daken goed beschermen tegen zware weersomstandigheden zodat u niet in de vochtigheid komt te zitten.

Voordelen van EPDM dakbedekking

EPDM folie heeft meerdere voordelen. Dat moet ook wel wanneer het word gebruikt bij het maken van uw nieuwe dak. Hier komen alleen de beste A-kwaliteit producten bij kijken! Door de enorme waterdichtheid van het EPDM rubber is het een ijzersterk product dat bestand is tegen water en vochtigheid. Het water kan niet doordringen door de dakbedekking waardoor uw woning droog blijft, precies zoals het hoort. De EPDM folie heeft een rekbaarheid tot 400%. Dit is erg voordelig wanneer het EPDM rubber op een werkende ondergrond ligt. Ook gaat de folie tientallen jaren mee wat er voor zorgt dat u meer rendement uit uw EPDM folie haalt en niet elk jaar opnieuw naar uw dak hoeft te kijken. Ook kan de EPDM goed tegen de zon waardoor de kwaliteit optimaal blijft (UV-bestendig) en droogt dan ook niet uit.

Wat zijn de nadelen van EPDM dakbedekking? Eigenlijk kunnen wij geen nadelen van EPDM dakbedekking noemen.

Op Klusleverancier kunt u terecht voor de beste kwaliteit folie en EPDM gereedschappen die u nodig heeft voor uw dak of bijvoorbeeld vijver. 

Advies op maat

Bij de Klusleverancier staan we met veel enthousiasme voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook ontvangen wij graag uw feedback zodat wij onze service blijvend kunnen verbeteren waar nodig. U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur. U profiteert van de volgende voordelen wanneer u opzoek bent naar EPDM folie bij Klusleverancier.

 • Snelle levering
 • Alle bedragen zijn inclusief BTW
 • Altijd op breedte maat gesneden
 • Aantrekkelijke scherpe prijzen
 • Beste kwaliteit producten!

Twijfel dus niet langer en neem eens een kijkje op de website voor meer informatie of neem contact op met één van onze medewerkers.