• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
Artikelen 1 tot 15 van 34 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Artikelen 1 tot 15 van 34 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

EPDM Stroken

EPDM stroken

EPDM stroken zijn niet meer weg te denken wanneer u gaat beginnen aan een nieuwe dakbedekking. Sterker nog, EPDM stroken zijn onmisbaar! EPDM stroken zijn op meerdere plekken verkrijgbaar maar niet overal is de beste kwaliteit gegarandeerd. Op Klusleverancier bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit voor de beste prijs. Wij gaan de uitdaging aan om u altijd te kunnen voorzien voor een eerlijke prijs.

Wat zijn EPDM stroken?

EPDM stroken zijn onmisbaar wanneer u bezig bent met nieuwe dakbedekking. Dakbedekking kunt u niet in één keer leggen waardoor er EPDM stroken nodig zijn om uw dakbedekking af te maken en netjes af te ronden. Niet alleen kunnen EPDM stroken als loodvervanger worden gebruikt, maar worden ze voornamelijk gebruikt voor het wind- en waterdicht maken van naden, voegen, daken, gevels, kozijnen en aansluitingen. EPDM stroken komen voor meer doeleinden goed van pas. U kunt met EPDM stroken uw oude zinkendakgoot opnieuw bekleden waardoor deze weer als nieuw door gaat. Wist u dat EPDM stroken enorm lang meegaan, namelijk wel 50 jaar? Investeer dus eenmaal in goede EPDM stroken en kom later niet voor verrassingen te staan!

Duurzaamheid EPDM stroken

De stroken van Klusleverancier zijn geproduceerd onder de voorwaarden van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel omdat duurzaamheid de toekomst heeft! Door het gebruik van de juiste materialen hebben de stroken van EPDM de toekomst!

Service en advies

Heeft u vragen over de stroken van EPDM? Dan bent u bij Klusleverancier aan het juiste adres. Onze specialisten staan met veel plezier voor u klaar. Wij zullen u voorzien van uitstekende service waar bij hoort dat als u uw producten niet goed vindt, u gewoon uw geld terug krijgt. Niks is vervelender dan lang op uw bestelling te moeten wachten, daarom leveren wij uw producten binnen 3 werkdagen!