• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 

Dakkoepels

Dakkoepels plaatsen

Er bestaat geen dak dat zonder dakbedekking kan en vaak geen dakkoepels heeft. Voor het juiste dak zijn er regels en richtlijnen opgesteld. Wanneer men zich hier niet goed aan houdt, kan dit zorgen voor onnodig lekkages wat zorgt voor kosten die u er vaak niet bij kunt hebben. Want de aanleg van een nieuw dak of dakkoepels is toch al duur genoeg? Afhankelijk van het soort dak dat u heeft kan een renovatie worden uitgevoerd en kunnen dakkoepels worden geplaatst. Of u nu een plat dak of een hellend dak heeft, hier gelden dezelfde regels voor een nieuwe dakbedekking. De koepels kunnen ook perfect waterdicht worden gemaakt door een dakdekker ]of u zelf. Dit kunt u doen door middel van het toepassen van EPDM en/of bitumen dakbedekking.

Kwaliteit dakkoepels

Kwaliteit staat bij de Klusleverancier hoog in het vaandel en we zullen er dan ook voor zorgen dat u altijd kunt profiteren van A-kwaliteit producten en diensten. Alvorens er dakkoepels geplaatst worden is het van belang dat er een goede voorbereiding plaatsvindt. Een goede voorbereiding is het halve werk en zeker tijdens een verbouwing kan dit veel tijd en geld schelen. Een dakkoepel helpt u graag op een mooie en moderne manier daglicht te laten intreden in uw huiskamer of kantoor. Hiermee bespaart u op de energiekosten. U hoeft niet de lamp aan te laten, want het licht komt vanzelf al binnen!

Dakkoepels in verschillende soorten en maten

Er zijn verschillende soorten en maten dakkoepels en lichtkoepels op de markt om aan ieders wens te voldoen. De één houdt van rond en de ander van vierkante dakkoepels. Ook qua kleur zijn er tal van opties mogelijk. Om erachter te komen welke dakkoepels u aanspreken raden wij u aan eens rond te kijken op de website en u te laten verrassen door een uitgebreid assortiment. Er zijn enkelwandige, dubbelwandige en driewandige koepels verkrijgbaar bij onze webshop. Deze zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk helder en opaal. Het verschil is dat en heldere lichtkoepel veel licht door laat en u kunt hier dan ook goed doorheen kijken. De opaal versie herkennen we ook wel als de melkwit variant en hier kan men niet doorheen kijken. Er worden twee verschillende materialen gebruikt bij de licht en dakkoepels van de Klusleverancier. Dit zijn de materialen polycarbonaat en acrylaat. De polycarbonate lichtkoepels zijn vaak duurder dan de acrylaten koepels.

Lichtkoepel keuze hulp

Het kiezen van een juiste lichtkoepel is niet altijd even eenvoudig, daarom hebben wij de lichtkoepel keuze hulp voor u gemaakt. In vier eenvoudige stappen kiest u de dakkoepel die u zoekt. Daarna enkel nog de juiste afmeting selecteren (let hierbij op, de dagmaat en daksparing) en klaar bent u. 

Uw Klusleverancier

Uw dakkoepels bestellen via uw Klusleverancier betekent dat u van veel voordelen en services kunt profiteren. We zullen u voorzien van uitstekende service en laten u niet lang op uw bestelling wachten. Binnen slechts een aantal werkdagen heeft u uw producten al in huis en kunt u aan de slag! Wij van de Klusleverancier begrijpen als geen ander dat elke dag vertraging met uw verbouwing er één teveel is. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van een gepast advies op maat. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op via 088-0306290. Wij zien u graag terug bij uw Klusleverancier!