• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
Artikelen 1 tot 15 van 31 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Artikelen 1 tot 15 van 31 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Dakplaten

Wat is een golfplaat?

Een golfplaat is een bouwmateriaal dat vooral wordt toegepast op schuren en stallen van boerderijen. Het wordt ook vaak gebruikt bij schuurtjes achter huizen. Het dankt zijn naam aan de golvende structuur die de platen hebben. Hierdoor zijn de platen ook erg sterk en gaan ze niet snel kapot. De platen worden van verschillende materialen gemaakt. Vroeger werden de platen vaak van asbestcement gemaakt, maar dat is voortaan verboden door de gezondheidsrisico’s die dit materiaal met zich meebrengt. Bij Klusleverancier.nl kunt u golfplaten kopen voor elke klus. Welk type u nodig heeft hangt af van de toepassing van de golfplaten. Onze golfplaten zijn allemaal lichtdoorlatend. Al verschilt dit wel per plaat. De ene golfplaat laat meer licht door dan de andere golfplaat. Voor deze specificaties kunt u het beste even informeren. Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van advies geven bij klusprojecten. 

Verschillende soorten golfplaten

Bij Klusleverancier.nl zijn verschillende soorten golfplaten in meerdere maten en soorten te koop. De drie materialen die Klusleverancier.nl gebruikt zijn PVC, polycarbonaat en polyester. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit en zullen niet snel kapot gaan. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen. Welke plaat u het beste kunt kiezen ligt sterk af van de toepassing. 

 • Polyester is enorm sterk, flexibel te monteren en goedkoop.
 • PVC kenmerkt zich door de helderheid en de lage prijs. Het nadeel van een PVC golfplaat is dat het een stuk gevoeliger is voor hagelschade.
 • Polycarbonaat is het sterkste materiaal als het aankomt op golfplaten. De prijs van polycarbonaat ligt wel hoger dan polyester en PVC.
Naast deze platen hebben wij ook golfrollen en kanaalplaten te koop op onze website. De golfrollen zijn gemaakt van kunststof polyester. De golfrollen zijn zeer goed te gebruiken bij overkappingen met weinig waterafloop. De kanaalplaten die beschikbaar zijn bij de Klusleverancier zijn verkrijgbaar in drie varianten en drie diktes. Vaak vragen mensen zich af wat het verschil is tussen een golfplaat en een kanaalplaat. Dat verschil zit hem in de vorm van de platen.

De voordelen van Klusleverancier

Als u golfplaten bestelt bij Klusleverancier.nl dan kunt u kwaliteit verwachten. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk en staat hoog in het vaandel. Onze medewerkers zullen u voorzien van uitstekende service doordat ze beschikken over de veel kennis van onze producten. Wij bezorgen door heel Nederland dus u hoeft de materialen niet op te halen. Op onze site zijn ook bevestigingsmaterialen te koop om golfplaten te bevestigen. Er is ook isolatiemateriaal te koop om de bovenkant en/of onderkant van de golfplaat af te dichten. Dit helpt bij het weren van ongedierte, tocht en kou. Als u graag nog advies wilt kunt u altijd contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@klusleverancier.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen. Dit kan via het nummer: 088-030 6290. Ons medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 voor u klaar.