• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
13 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

13 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Bevestigingsmateriaal

Voor de de bevestiging van golfplaten het je de juiste bevestigingsmaterialen nodig. Deze zijn natuurlijk ook aanwezig bij de Klusleverancier. Voor elk type golfplaat hebben wij de juiste bevestigingsmaterialen te koop en deze adviseren wij ook aan bij het verwerken van een golfplaat. Zo heeft elk type golfplaat zijn eigen profiel, bijbehorende schroeven en schuimprofiel. De producten die verkrijgbaar zijn bij de Klusleverancier zijn onder andere houtdraadbouten, schuimprofielen, afstandhouders en een vaste vlakke nok.

Schuimprofielen

Met de schuimprofielen, die bij onze webshop verkrijgbaar zijn, kunt u de tocht en de kou nog beter weren. De schuimprofielen kunnen dan ook gemakkelijk gebruikt worden om de golfplaten aan de boven en/of onderkant af te dichten. Ook houdt je op deze manier meer ongedierte buiten. Door de gesloten cel structuur nemen de profielen weinig tot geen vocht op.

Houtdraadbouten

Naast schuimprofielen zijn er ook houtdraadbouten verkrijgbaar bij onze webshop. Deze gegalvaniseerde houtdraadbouten zijn bedoeld om snel de verschillende golfplaten vast te bevestigen. Ze zijn bruikbaar voor PVC, polyester en polycarbonaat golfplaten. De houtdraadbouten zijn per type golfplaat ingedeeld. Zo gebruik je de houtdraadbouten van 110mm lengte alleen voor de types C en F. Bij de overige golfplaten gebruik je de lengte van 60mm lengte. Gemiddeld gebruik je acht houtdraadbouten per vierkante meter golfplaat. De houtdraadbouten worden standaard geleverd met grijze of zwarte afsluitdoppen.

Afstandhouders

De afstandhouders zorgen ervoor dat de afstand tussen een golfplaat en een balk voldoende is. Als je de golfplaten bevestigd met behulp van afstandhouders kunnen de golfplaten niet indeuken waardoor je het beste resultaat krijgt bij het bevestigen van de platen. De afstandhouders zitten per honderd stuks verpakt. De afstandhouders worden per type verkocht op onze webshop.

Over Klusleverancier

De Klusleverancier is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de e-mail en via de telefoon. Wij zijn geopend tussen 8:30 en 17:00. U kunt ons bereiken via het e-mailadres: info@klusleverancier.nl en ons telefoonnummer is 088-030 6290. Naast bevestigingsmaterialen en golfplaten zijn er ook nog veel andere producten verkrijgbaar bij de Klusleverancier zoals, lichtkoepels, dakbedekking en hemelwaterafvoeren.