• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
9 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Golfrollen

Bij Klusleverancier hebben wij verschillende golfrollen. De golfrollen zijn gemaakt van kunststof polyester. De golfrollen zijn zeer goed te gebruiken bij overkappingen met weinig waterafloop. Meestal worden golfrollen toegepast bij daken, schuurtjes en fietsenstallingen. De golfrollen zijn doorzichtig. Het materiaal polyester is van zeer hoge kwaliteit daarnaast is het ook enorm sterk. De montage van golfrollen gaat zeer gemakkelijk en de rollen zelf zijn ook nog eens goedkoop. De golfrollen zijn resistent tegen alcohol, olie, zuren en vetten. Met een golfrol kunt u uw dak uit één groot stuk rol maken, wat weer helpt bij het voorkomen van lekkages. Ook zorgt dit er voor dat u geen vieze naden krijgen, zoals vaak met gewone golfplaten wel het geval is. Dit scheelt ook weer schoonmaakwerk!

Golfplaten

Naast golfrollen hebben wij bij onze webshop ook nog veel andere producten. Een van deze producten zijn golfplaten van polycarbonaat en PVC. Alleen deze producten zijn niet in rolvorm, zoals de golfrollen. Het ligt er dus aan waarvoor u deze materialen wilt gebruiken. De keuze voor golfplaten of rollen ligt aan uw situatie bij het klussen. Daarnaast zijn er ook kanaalplaten verkrijgbaar. Deze platen zijn niet golvend, maar plat. De kanaalplaten worden vaak voor andere toepassingen gebruikt dan golfrollen of golfplaten.

Over Klusleverancier

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over golfrollen of golfplaten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 088-030 6290. Als u liever een mail stuurt kan dat natuurlijk ook. Ons mailadres is info@klusleverancier.nl. Onze medewerkers staan maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 klaar om al uw vragen te beantwoorden. Naast golfrollen en golfplaten hebben wij ook nog andere producten op onze webshop. Deze producten zijn allemaal van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo hebben wij op onze webshop ook nog lichtkoepels, zinkwerk, isolatieplaten en dakbedekking. Dus neem gerust een kijkje als u interesse hebt in deze producten.