• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Polycarbonaat golfplaten

Polycarbonaat is een van de beste materialen voor golfplaten. Het is een stevig, hard en helder transparant materiaal wat tegen hoge temperaturen kan. Het gaat dus niet snel kapot. Polycarbonaar golfplaten hebben ook een hoge isolatiewaarde en zijn erg duurzaam. Een enkelwandige plaat is minder sterk dan een driewandige plaat. Dus als u een sterke golfplaat wilt, kies dan voor een driewandige plaat. Dan bent u verzekerd van een sterke en bijna onbreekbare golfplaat. De platen worden meestal toegepast in de agrarische en industriële industrie bij zowel nieuwbouw als renovatie. Polycarbonaat is een licht materiaal, daardoor zijn de golfplaten makkelijk te hanteren en is de montage een stuk eenvoudiger dan bij andere materialen. Dit is dus handig bij het gebruik en het vervoer van de golfplaten.

In ons gamma polycarbonaat golfplaten hebben wij  de enkelwandige en 3-wandige platen zitten. Beide soorten zijn verkrijgbaar in verschillende lengte maatvoeringen en golftype F. Hierbij heeft de golf een lengte van 177 mm en een hoogte van 51 mm.