• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
8 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Polycarbonaat kanaalplaten

Naast golfplaten hebben wij ook kanaalplaten bij de Klusleverancier. Wat is het verschil tussen golfplaten en kanaalplaten? Dat vragen veel mensen zich af. Het verschil tussen een golfplaat en een kanaalplaat is de vorm van de plaat. Zo zijn golfplaten golvend en kanaalplaten plat. Hieronder kunt u duidelijk het verschil zien tussen een golfplaat en een kanaalplaat. Een golfplaat kan enkelwandig en meerwandig zijn. Een kanaalplaat is altijd meerwandig.

Golfplaat           Polycarbonaat kanaalplaat

                              Enkelwandige golfplaat                                                                                                    Kanaalplaat

Soorten kanaalplaten

De kanaalplaten die beschikbaar zijn bij de Klusleverancier zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk helder en opaal. De kanaalplaten zijn verkrijgbaar in de diktes 8, 10 en 16mm en worden op maat gezaagd met een maximale lengte van 6 meter. U kunt dus deze platen voor meerdere doeleinden gebruiken. Kanaalplaten worden vaak toegepast in de woningbouw en utiliteitsbouw. Ze zijn ook makkelijk te verwerken als doe-het-zelver. U kunt bij ons ook profielen kopen die u helpen de platen te bevestigen. U kunt de platen zowel binnen als buiten verwerken. De kanaalplaten kunnen ook goed tegen verschillende weeromstandigheden. Standaard geven wij 10 jaar productgarantie op verkleuring en verlies van lichttransmissie.

Over Klusleverancier

Naast kanaalplaten hebben wij ook lichtkoepels, golfplaten en zinkwerk te koop bij de Klusleverancier. Deze materialen zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn ideaal voor bouwbedrijven en doe-het-zelvers. Als u nog vragen heeft over kanaalplaten of graag advies wilt kunt u altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@klusleverancier.nl. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 088-030 6290. Wij proberen u een goed advies te geven over onze materialen en hoe u deze het beste verwerkt in uw projecten.