• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Polyester golfplaten

Een van de vele soorten golfplaten in ons gamma, zijn de polyester golfplaten. Deze golfplaten zijn door de sterke mechanische eigenschappen erg populair en kennen meerdere gebruikstoepassingen. Door dat de golfplaten relatief licht van gewicht zijn en transparant (lichtdoorlatend) zijn worden ze vaak toegepast bij schuurtjes of overkappingen. 

Polyester golfplaten worden al relatief lang gebruikt ten opzichte van polycarbonaat. Het materiaal wordt niet alleen voor golfplaten gebruikt maar ook voor veel andere toepassingen. Afhankelijk van behoeft bestaat de keuze uit golfplaten met een kleine golf (76 mm) type H of voor type F die een grote golf heeft van 177 mm.

Polyester en hitte

Polyester is goed bestendig tegen hitte. De smelttemperatuur van polyester ligt op 255 graden Celsius. Dit is zeer hoog in vergelijking tot andere materialen die worden toegepast bij golfplaten. Polycarbonaat verliest zijn vorm vanaf ongeveer 180 graden. Bij PVC ligt dit nog lager en kan het materiaal zijn vorm al verliezen op 120 graden Celsius. Dit is dus een groot voordeel bij een golfplaat van polyester. Bij de Klusleverancier kunt u twee types polyester platen kopen. Het type F en het type H. Type H heeft een grotere totale lengte ten opzichte van type F. De golfplaten zijn goed bestendig tegen onder andere benzine, alcohol en vetten.

Over Klusleverancier

Wilt u meer informatie over de polyester golfplaten? Neem dan contact met onze klantenservice op. U kunt ons bereiken op het nummer 088-030 6290 of via de e-mail op het adres info@klusleverancier.nl. Hier kunt u terecht voor al uw vragen met betrekking tot de golfplaten of het materiaal. Wij proberen u altijd van het beste advies te voorzien. Als u tijd heeft neem dan ook nog eens een kijkje bij onze andere producten zoals, lichtkoepels, ontluchtingen en dakbedekking.