• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Duivenpinnen

Duiven kunnen voor veel overlast zorgen op uw terrein. Ze gaan op de muur zitten en laten overal uitwerpselen achter. Deze kunnen besmettelijke ziektes bevatten en zijn slecht voor uw gezondheid. Ook maken duiven erg veel geluid wat ook voor overlast kan zorgen. Duivenpinnen zijn een oplossing om duiven te verjaren en te zorgen dat de duiven niet op bepaalde plekken gaan zitten of nestelen. Duivenpinnen worden ook wel eens duivenpennen, duivenstrips, anti-duif of vogelpennen genoemd. Ze voorkomen dat er voldoende ruimte voor de vogels is om te gaan zitten.

Duivenpinnen bij Klusleverancier

Bij de Klusleverancier zijn vijf verschillende duiven(vogel)pinnen verkrijgbaar. De Anti-Duivenpinnen ECOPIC E2, E4, E6200 en de ECOCLIPS E3 Anti vogelpinnen. Daarnaast heb je ook nog Anti-Duivenpinnen ECOPIC 2 NO PIGEONS. Dit zijn duivenpinnen van de hoogte kwaliteit tegen een scherpe prijs. De pinnen zorgen ervoor dat u weer zonder zorgen van uw tuin kunt genieten. De vogels zullen wegblijven als u deze pinnen op uw dakgoot of muur bevestigd. Duivenpinnen zijn ook een stuk diervriendelijker dan veel andere opties om de duiven of vogels weg te jagen. Zo worden de duiven of vogels geen pijn gedaan. De duivenpinnen kunt u makkelijk bevestigen met behulp van kit. U kunt dan het beste de EPDM Seal Kit gebruiken. Deze is ook beschikbaar in onze webshop. 

Over Klusleverancier

Bent u naast duivenpinnen ook nog op zoek naar andere klusmaterialen? Neem dan gerust nog een kijkje bij de andere producten op onze webshop, zoals lichtkoepels, zink of dakbedekking. Als u nog vragen heeft over duivenpinnen of advies nodig heeft kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 bereiken op het nummer 088-030 6290. De Klusleverancier is ook per mail bereikbaar. Het mailadres is info@klusleverancier.nl.