• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
1. Algemeen

Lopen de betalingen veilig?
In de veilige SLL omgeving die we hebben zijn er meerder betaalmogelijkheden mogelijk. SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen de bezoeker en de server, zoals een webserver, mailserver, Exchange of FTP-server. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden. Betalingen lopen op deze manier dus 100% veilig.

Van wie is de klusleverancier.nl?
De klusleverancier.nl valt onder de groep Wami E-commerce B.V. Dit bedrijf is gevestigd op de van Dijklaan 17 5581 WG in Waalre. Wami E-commerce exploiteert al vele jaren internetsites, en heeft dit uitgewerkt tot een groep die nauw verbonden is met elkaar.

2. Leveringen

De levertijd van de bestelling is afhankelijk van samenstelling van de bestelling. Over het algemeen kunnen wij de volgende levertijden aanhouden:

Product Levering in land(en)
Lichtkoepels, golfplaten & golfrollen Enkel Nederland
Plaatmateriaal  Enkel Nederland
Zink materiaal Enkel Nederland
Overige materialen Binnen Europese Unie

 

Wat is de levertijd?

De levertijd van de bestelling is afhankelijk van samenstelling van de bestelling. Over het algemeen kunnen wij de volgende levertijden aanhouden:

Lichtkoepels, plaatmateriaal, golfplaten:   binnen 8 a 15 werkdagen*
Plaatmateriaal    binnen 8 a 15 werkdagen*
Zink materiaal:   tot 3 werkdagen
Overige materialen:   tot 3 werkdagen

 

Mocht u zeker willen weten hoe lang de levertijd is van uw (mogelijke) bestelling dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken het dan graag voor u uit.

Hoe zijn de zendingen verpakt?
De bestelling van de klusleverancier.nl worden zorgvuldig ingepakt en verstuurd. We proberen de klusmaterialen zo veel mogelijk in dozen te verpakken, zodat we het kunnen versturen met de pakketpost. Mochten de bestellingen echter te groot zijn voor een pakketdienst dan zijn we genoodzaakt om de bestelling per pallet te vervoeren. Als uw bestelling uit een combinatie bestaat van verschillende bouwmaterialen dan kan het zo zijn dat de bestelling in meerdere keren geleverd wordt, dit omdat we alle materialen in meerdere magazijnen hebben opgeslagen.Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure die wij volgen is: een pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst te nemen, zullen wij de bestelling proberen zo dicht mogelijk bij de deur te plaatsen en de orderbevestiging in de brieven stoppen. Eventuele schade die ontstaan voor het onbeheerd achter laten van uw bestelling zijn voor de kopende partij.

Kan ik de bestelling contant afrekenen?
Omdat wij met externe vervoerders rijden is het helaas nog niet mogelijk om contant aan de chauffeur te betalen. 

Kan de bestelling ook afgehaald worden?
Het is niet mogelijk om de bestelling af te komen halen. Er zijn namelijk verschillende magazijnen met verschillende voorraad van de klusleverancier verspreidt over heel Nederland. 

Leveren jullie ook in België of Duitsland?
Het is voor ons geen probleem om in een ander land te leveren, echter bekijken we de situatie wel per geval. Neem even contact met ons op en we zoeken het graag uit.

3. Prijzen

Zijn de prijzen op de website incl. btw?
Alle prijzen die op de site van de klusleverancier staan zijn incl. btw.


Wat zijn de betaalmogelijkheden van jullie?
Er zijn meerdere manieren waarop er betaald kan worden binnen de website:
- via Ideal (internetbankieren)
- achteraf betalen (Afterpay)
- via Paypal
- via een overboeking
- via een creditcard

4. Ruilen en retouren

Is het mogelijk om bouwmaterialen retour te sturen?
Natuurlijk nemen wij van de klusleverancier artikelen retour. De eventuele artikelen die retour komen dienen wel onbeschadigd te zijn (indien redelijkerwijs mogelijk. Dienen namelijk hierna nog verkocht te kunnen worden). Daarnaast nemen wij geen artikelen retour die speciaal voor u geproduceerd zijn. De onbeschadigde artikelen kunnen we binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, aangemeld te worden en hierna binnen 14 retour gezonden te worden. Deze herroepingsplicht is echter mogelijk als de originele verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd.

Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet van het retour sturen, dan wordt het betaalde bedrag inclusief verzendkosten (van de heen zending) voor 100% binnen 14 werkdagen, vanaf de datum dat de koper het product naar de klusleverancier.nl heeft retour gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan de gestelde voorwaarde dan zijn wij genoodzaakt om een schadevergoeding in rekening te brengen.

U kunt een niet gebruikt artikel binnen 14 dagen (herroepingsrecht) retour sturen. Het termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Hierna mag u het artikel retour sturen. Wel is het van belang dat de melding de volgende informatie bevat: de factuurdatum, een kopie van de factuur, een omschrijving van de artikelen die retour gaan en de hoeveelheid. Mochten er nog vragen of eventuele opmerkingen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 088-0306290 of via info@klusleveranier.nl

De retourzendingen mogen naar onderstaand adres verstuurd worden:

Klusleverancier.nl
T.a.v. Afd. Retouren
Van Dijklaan 17 b
5581 WG Waalre

5. Klachten

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
1. Meldt de klacht:
Het is belangrijk dat u de klacht zo duidelijk mogelijk beschrijft zodat wij het ook sneller kunnen oppakken en verwerken. De melding kan:
? per e-mail: de klacht kunt u het gemakkelijkst melden via een e-mail. Stuur de klacht wel t.a.v. de afd. klachtenafhandeling. Nadat we de klacht in ontvangst hebben gekregen sturen we u een bevestiging. Het is ook mogelijk de klacht te melden via het contactformulier
? telefonisch: de klacht mag u ook telefonisch aan ons door geven.

2. Uitzoeken
Als de klacht binnen is gaan we zo snel mogelijk aan de slag om uit te zoeken waar de klacht vandaan komt. Probeer een klacht zo snel mogelijk te melden zodat we deze ook beter kunnen uitzoeken. Het uitzoeken kan enige tijd duren omdat we met meerdere afdelingen te maken hebben: transport, opslag, enz. Wij doen onze uiterste best om de klacht snel uit te zoeken.

3. Oplossing
Binnen drie dagen na ontvangst van de klacht nemen wij contact met u op om een oplossing voor te dragen. 

6. Garantie
Op al onze producten zit standaard productgarantie, dit kan per artikel verschillen. Neem contact op om te weten hoeveel jaar productgarantie er op een product zit. Het is volgens het bouwbesluit in Nederland wettelijk verplicht om deze productgarantie te geven. Op al onze producten geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.