• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
Artikelen 1 tot 15 van 42 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Artikelen 1 tot 15 van 42 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Gereedschap

Bij de Klusleverancier is veel gereedschap verkrijgbaar. Het gereedschap is handig voor al uw doe-het-zelf klussen! Het assortiment gereedschap bestaat onder andere uit: werkhandschoenen, loodklopper, schuursponzen en nog veel meer. Deze producten kunt u gebruiken bij het toepassen van veel andere producten van onze webshop, zoals isolatiemateriaal, dakbedekking en zinkwerk.

EPDM gereedschap

Een groot deel van het gereedschap is speciaal voor het verwerken van EPDM dakbedekking. Er is bijvoorbeeld een EPDM schaar verkrijgbaar en een EPDM banensnijder. Dit is speciaal voor het toepassen van dit soort dakbedekking, maar natuurlijk kunt u het ook voor andere klussen toepassen.

Over Klusleverancier

Als u nog vragen heeft over het gereedschap kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail. Ons e-mailadres is info@klusleverancier.nl. Daarnaast kunt u van maandag tot en met vrijdag ons ook telefonisch bereiken. Ons nummer is 088-030 6290. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot en met 17:00. Naast gereedschap hebben wij ook andere klusmaterialen, zoals lichtkoepels, golfplaten en dakbedekking.