• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
Artikelen 1 tot 15 van 51 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Artikelen 1 tot 15 van 51 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Hemelwaterafvoeren

Hemelwaterafvoer

Bij het bedekken van uw dak komt er meer bij kijken dan alleen dakbedekking. Het dak heeft een ander belangrijk detail dat niet vergeten mag worden, namelijk de hemelwaterafvoer. Voor elk soort dakbedekking zijn verschillende soorten hemelwaterafvoeren. Bij Klusleverancier.nl heeft drie verschillende materialen die worden gebruikt voor de hemelwaterafvoer. Dit zijn EPDM, lood en PVC. Het is belangrijk om te weten wat uw dakoppervlak is, om erachter te komen wat voor hemelwaterafvoer u nodig heeft. Heeft u een afvoer nodig die door de openstaande dakrand heen gaat en vervolgens aan de buitengevel wordt aangesloten op een afvoerbuis? Dan kunt u het beste kiezen voor een vierkante afvoer. Welke grootte u uiteindelijk kiest is afhankelijk van het dakoppervlak en het aantal regenwater dat moet worden opgevangen.

De voordelen van hemelwaterafvoer

Het gebruik van hemelwaterafvoer heeft veel voordelen. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Een hemelwaterafvoer van PVC is bijvoorbeeld een stuk flexibeler dan de andere materialen. Dit zorgt ervoor dat de hemelwaterafvoer minder snel kapot gaat. Ook kan het een stuk makkelijker gemonteerd worden waardoor u geen geld hoeft te spenderen aan een dure aannemer. Een hemelwaterafvoer heeft een minimale levensduur van 25 jaar en is goed bestand tegen UV-staling.

De voordelen van Klusleverancier

Als u nog vragen heeft over hemelwaterafvoer of over andere problemen kunt u altijd bellen of een e-mail sturen. Het e-mail adres is info@klusleverancier.nl en ons telefoonnummer is 088-030-6290. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00. Onze medewerkers kunnen u altijd voorzien van het beste advies over al onze materialen. Bent u naast een hemelwaterafvoer ook nog op zoek naar andere materialen voor uw nieuwe klusproject? Neem dan een kijkje bij de andere producten op Klusleverancier.nl, zoals EPDM dakbedekking, zink en lichtkoepels.