• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
12 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


kanaalplaat profielen

Bij onze webshop zijn verschillende profielen verkrijgbaar voor onze kanaalplaten. Er zijn bijvoorbeeld combiprofielen, afsluitprofielen en muurprofielen bij ons verkrijgbaar. Dankzij deze profielen kunt u de kanaalplaten makkelijk monteren. Met het Novoclear combiprofiel kunt u verschillende kanaalplaten aan elkaar koppelen. Hierdoor kunt u de kanaalplaten in veel manieren toepassen bij uw project. Daarnaast zijn de Novoclear combi-randprofielen ideaal voor het afdichten van de platen aan de linker en rechter zijde van de terrasoverkapping.

Over Klusleverancier

Naast profielen zijn er nog meer producten verkrijgbaar op onze webshop. Deze producten bestaan o.a. uit golfplaten, lichtkoepels en zinkwerk. Als u vragen heeft over de profielen of over kanaalplaten zelf dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze e-mail. Het e-mailadres is info@klusleverancier.nl. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar via het nummer 088-030 6290.