• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
Artikelen 1 tot 15 van 38 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Artikelen 1 tot 15 van 38 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lichtkoepels

Wat is een lichtkoepel?

De naam zegt het al, een lichtkoepel is een koepel die licht door kan laten in een donkere kamer. Ook zorgen lichtkoepels voor ruimte en frisse lucht als u deze plaatst in bijvoorbeeld de badkamer. Deze kan open worden gezet waardoor er frisse lucht en veel licht naar binnen kan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat een lichtkoepel voor u kan betekenen? Laat u dan eens adviseren door één van onze medewerkers die graag voor u klaar staan. Bekijk ook eens dakbedekking, isolatiemateriaal en regenpijpen. De lichtkoepels die verkrijgbaar zijn bij onze webshop bestaan uit twee materialen. De materialen polycarbonaat en acrylaat. Over het algemeen zijn polycarbonaat lichtkoepels duurder dan die van acrylaat. Het materiaal polycarbonaat is zelfs 300 keer sterker dan glas! Dit is de voornaamste reden om te kiezen voor een polycarbonaat lichtkoepel in plaats van een acrylaat lichtkoepel. De lichtkoepels van de Klusleverancier zijn van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs verkrijgbaar!

Verschillende soorten lichtkoepels

Een lichtkoepel kunt u bestellen in verschillende uitvoeringen. Ze zijn verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk helder en opaal. Een heldere lichtkoepel laat veel licht door en u kunt hier dan ook goed doorheen kijken. De opaal versie herkennen we ook wel als de melkwit variant en hier kan men niet doorheen kijken. Dus als u graag wilt dat mensen niet door uw lichtkoepel heen kunnen kijken, dan kunt u het beste een opale lichtkoepel kiezen. Dit geeft u meer privacy, aangezien hier niet doorheen gekeken kan worden.

Net als ramen hebben lichtkoepels ook de mogelijkheid tot keuze in enkelwandig, dubbelwandig of driewandig glas. Afhankelijk van waar u de lichtkoepel gaat plaatsen kunt u een keuze maken tussen één van deze drie. Maar wanneer kiest men voor welke?

  • Enkelwandige koepel: Deze lichtkoepel wordt gebruikt in ruimtes die slecht tot niet geïsoleerd zijn. In deze ruimte is het niet erg als er kou of licht naar binnen komt. Denk hierbij aan een tuinhuisje.
  • Dubbelwandige koepel: Deze lichtkoepel wordt voornamelijk gebruikt in woningen en bedrijfspanden. Hier is de isolatie een stuk beter maar nog niet optimaal.
  • Driewandige koepel: Deze lichtkoepel geeft het beste isolatiemateriaal.

Welke lichtkoepel past bij u?

Om erachter te komen welke lichtkoepel het beste bij u past, kunt u zich laten adviseren door één van onze medewerkers die met een professionele achtergrond u kunnen voorzien van een gepast advies op maat. Neem eens een kijkje op de website en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment voor de meest scherpe prijs. Wij zien u graag terug bij de Klusleverancier. U kunt ook gebruik maken van onze lichtkoepel keuzehulp. Deze kan u helpen bij het uitkiezen van de perfecte lichtkoepel die bij u past, want elke situatie is natuurlijk anders!

  • Complete lichtkoepel sets.

Bestaat uit een dakopstand en een lichtkoepel.

 • Vierkante of rechthoekige opstanden van PVC of polyester 
 • Ronde polyester opstanden 
 • Losse lichtkoepels (driewandig, dubbelwandig of enkelwandig) van acrylaat of polyester. 

Lichtkoepel afmetingen:

Om tot de juiste lichtkoepel keuze te komen zijn enkele maten van belang.  Zo zijn de dagmaat en de daksparing belangrijk.

De dagmaat is de maat van de binnenkant van de koepel en de bovenkant van de opstand.

Over Klusleverancier

De Klusleverancier is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de telefoon. U kunt ons altijd mailen. Ons e-mailadres is info@klusleverancier.nl. Daarnaast is ons telefoonnummer 088-030 6290. Hierop zijn wij bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot en met 17:00. Onze medewerkers kunnen u van deskundig advies voorzien indien u dat nodig heeft. Dus als u graag nog informatie over de polycarbonaat of acrylaat lichtkoepels wilt, dan kunt u contact opnemen. Onze lichtkoepels zijn van de beste materialen gemaakt tegen een zeer scherpe prijs.