• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Dakopstanden

Dakopstand voor uw lichtkoepel

Een dakopstand wordt door een professional gemaakt, maar in veel gevallen kunt u deze ook zelf perfect maken. Om dit proces goed uit te voeren zijn er een aantal richtlijnen waar u zich aan dient te houden. Zo is het van groot belang om altijd te werken met de juiste materialen voor een goed aansluitende dakopstand. Gebruik Polyester of PVC voor een dakopstand. Het wordt afgeraden om andere materialen te gebruiken voor een dakopstand. Voor de montage van een dakopstand moet u de dakbedekking eerst voldoende terugleggen en dan pas aanbranden, richt de brander nooit direct op AVP om slijtage te voorkomen.

Tips voor zelf een dakopstand plaatsen

 • De hoeken moeten altijd goed afgerond worden
 • De dakopstand moet rondom een gladde bovenflens hebben
 • De koepel moet rondom voldoende speling hebben en mag niet in contact komen met de dakbedekking

Voordat u zelf een dakopstand gaat plaatsen, is het slim eerst de opstand te monteren en daarna pas de lichtkoepel zelf. Plaats de lichtkoepel nooit plat op de dakbedekking maar omgekeerd in de ingeplakte opstand. Bij een dakopstand plaatsen is het noodzakelijk alleen bijgeleverde artikelen te gebruiken, zo passen alle materialen altijd. Wilt u uw lichtkoepel schoonmaken? Gebruik dan alleen zachte zeep en veel water. Andere hardnekkige producten kunnen schade aanbrengen. Het is niet verstandig om de lichtkoepels met producten als: lijm, verdunners, siliconen en bitumen in aanraking te brengen. Heeft u vragen over het plaatsen van een dakopstand? Laat u dan adviseren door de professionals van de Klusleverancier!

Een bestelling plaatsen bij de Klusleverancier

Profiteer van meerdere voordelen wanneer u bestelt bij de Klusleverancier. Niet alleen kunt u er vanuit gaan dat u altijd de laagste prijs ontvangt, ook zullen we er voor zorgen dat u uw producten snel in huis hebt. Wij begrijpen dat u geen tijd heeft om lang op uw bestelling te wachten, u bent immers bezig met een klusproject! Ook voor telefonische ondersteuning kunt u hier terecht. Neem eens een kijkje op de website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Zo hebben wij onder andere lichtkoepels, dakbedekking en isolatie. Tot ziens bij de Klusleverancier.