• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 

Sorry, Dit product hebben wij helaas niet in ons assortiment. Controleer of u geen typefouten gemaakt heeft, waardoor wij het product niet gevonden krijgen.

Veilige ramen in uw woning

Heeft u ramen die een gevaar zouden kunnen zijn? Dan is daar een oplossing voor, de doorvalbeveiliging! De naam zegt het eigenlijk al, maar de doorvalbeveiliging zorgt er in feite voor dat uw raam goed beveiligd wordt. Meestal is een doorvalbeveiliging verkrijgbaar in de vorm van een buis of stang. Deze doorvalbeveiliging wordt dan voor uw raam geplaatst om zo ongelukken te voorkomen. In veel situaties kan een doorvalbeveiliging goed van pas komen, zeker wanneer u kleine kinderen in huis heeft is een doorvalbeveiliging nooit een overbodige uitgave!

Verschillende soorten doorvalbeveiliging

Zoals aangegeven is een doorvalbeveiliging verkrijgbaar in een stang of buis. In de toekomst zullen er ook andere materialen gebruikt gaan worden voor het produceren van een veilige doorvalbeveiliging. Bij de Klusleverancier kunt u een keuze maken uit een uitgebreid assortiment voor uw nieuwe doorvalbeveiliging. Door de inzet van veel verschillende producten maakt u hier een keuze uit veel aanbod zodat u altijd de producten volgens uw smaak hier terugvindt.

Voordelen van de Klusleverancier

Niet alleen voor een nieuwe doorvalbeveiliging maar ook voor al uw andere benodigdheden kunt u terecht bij de Klusleverancier. Denk bijvbeeld aan isolatiemateriaal, lichtkoepels en golfplaten. Gaat u beginnen aan een nieuw klusproject? Laat u dan eens adviseren door één van onze medewerkers om ervoor te zorgen dat u geen fouten maakt en professioneel aan de slag gaat. We helpen u graag een handje op weg! Bij de Klusleverancier vindt u alleen de beste kwaliteit voor al uw klus benodigdheden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarnaast bieden wij u ten alle tijden de beste prijs.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Wij zullen ervoor zorgen dat u uw bestelling snel in huis heeft zodat u snel aan de slag kunt. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog bij de Klusleverancier!