• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
11 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Lichtkoepel piramide

Lichtkoepel piramide

Net als veel andere bouwmaterialen zijn ook de lichtkoepels verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zoals de lichtkoepel piramide. Er zijn verschillende lichtkoepels verkrijgbaar om zo aan ieders wens te kunnen voldoen. De naam van een lichtkoepel piramide zegt het al, deze zijn handig wanneer u graag meer licht wilt toevoegen aan een bepaalde ruimte. De lichtkoepel piramide zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hier zijn de prijzen op aangepast. Bij uw Klusleverancier profiteert u altijd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs, ook voor uw lichtkoepel piramide!

Verschillende soorten lichtkoepel piramide

De lichtkoepel piramide heeft verschillende uitvoeringen. Zo kunt u zelf aangeven welke afmeting voor u van toepassing zijn en zijn er verschillende materialen die hiervoor gebruikt zijn. Kies voor een lichtkoepel piramide van acrylaat helder of opaal, een lichtkoepel piramide polycarbonaat opaal en maak ook nog een keuze tussen enkelwandig, dubbelwandig of driewandig. Alle lichtkoepel piramide zijn gemaakt van de beste kwaliteit en worden u aangeboden voor de laagste prijs.

Voordelen van de Klusleverancier

De Klusleverancier staat voor hoge kwaliteit en goede service. Naast de lichtkoepel piramide zijn er veel andere producten die u goed kunt gebruiken wanneer u gaat klussen of zelfs verbouwen. Tijdens al uw activiteiten rondom klussen wilt u natuurlijk alleen gebruik maken van de beste kwaliteit voor uw woning. Op onze website hebben wij onder andere golfplaten, isolatie en zinke regengoten. Bij de Klusleverancier kunt u terecht voor de beste adviezen en staan we klaar om u te voorzien van professionele hulp. Hier kunt u weer mee verder zodat u binnenkort zelf de professional bent!

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en wilt u weten welke producten er zijn opgenomen in het assortiment? Neem dan eens een kijkje op de website en laat u verrassen. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via 088-030 6290 of stuur ons een e-mail Wij zien u graag terug bij de Klusleverancier!