• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
12 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Lichtkoepels vierkant - rechthoekig

Lichtkoepels in uw nieuwe woning

Gaat u verhuizen en wilt u een paar aanpassingen maken aan uw nieuwe woning? Zijn lichtkoepels hier een onderdeel van maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Lichtkoepels hebben verschillende voordelen. Ze zorgen voor extra licht in een donkere ruimte, maar kunnen ook voor frisse lucht zorgen. Denk hierbij aan een badkamer waar geen ramen in zitten en u deze kamer dus minder goed kunt ontluchten dan u zou willen. Lichtkoepels komen hier goed van pas zonder dat u hier een flinke verbouwing hoeft toe te passen en dus veel geld kwijt bent.

Verschillende soorten lichtkoepels

Lichtkoepels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Om aan ieders wens te kunnen voldoen is er gekozen voor een uitgebreid assortiment lichtkoepels bij de Klusleverancier. Lichtkoepels worden geplaatst in het dak en geven zo een betere lichtinval. Bij de Klusleverancier kunt u terecht voor de volgende lichtkoepels:

Lichtkoepels online bestellen

Lichtkoepels zijn een onderdeel van bouwmaterialen. Bouwmaterialen zijn verkrijgbaar in bouwmarkten maar ook online kunt u veel producten voor uw verbouwing bestellen. Bij de Klusleverancier kunt u terecht voor al uw bouwmaterialen van de beste kwaliteit. Hoge kwaliteit is bij de Klusleverancier erg belangrijk en daarom zal er altijd een keuze gemaakt worden voor de beste producten.

Tips en advies

Bij de Klusleverancier kunt u terecht voor een gepast advies op maat. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen bij elke klus die u gaat uitvoeren. Professioneel advies zorgt ervoor dat u straks zelf de professional bent. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website en laat u verrassen door de mogelijkheden. Vindt hier uw nieuwe lichtkoepel van de beste kwaliteit voor de meest aantrekkelijke prijs.