• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 

Lichtstraat

Meer lichtinval door middel van een lichtstraat

Een lichtstraat is dé ideale oplossing wanneer u graag meer licht inval in uw huidige woning zou willen. Heeft u een leuke woning maar droomt u stiekem van mee daglicht in uw woonkamer of slaapkamer? Wanneer u de beschikking heeft over een plat dak, kunt u een lichtstraat in uw woning installeren.

Stijlvol wonen met de Klusleverancier

De Klusleverancier is uw specialist als het gaat om al uw benodigdheden rondom uw huis. Gaat u verbouwen? Dan kunt u bij ons terecht voor scherp geprijsde bouwmaterialen . Deze materialen zorgen ervoor dat uw lichtstraat nog beter uitkomt in huis, en dat betekent méér lichtinval. Voor een nieuwe lichtstraat bent u hier aan het juiste adres. Door een aanbouw in uw huidige woning kan het nogal eens voorkomen dat het huis van binnen iets donkerder wordt. Dit is vaak onontkoombaar. Door de inzet van een lichtstraat kan dit probleem verholpen worden! De ideale en stijlvolle oplossing om uw woning optisch groter te laten lijken.

Kwaliteit lichtstraat

Het leveren van de beste kwaliteit staat bij ons voorop. Uw wensen en voorkeuren staan bij ons centraal wat er voor zorgt dat we samen naar oplossingen zullen zoeken wanneer er problemen op ons pad komen. Wanneer u ervoor kiest om een lichtstraat in uw woning te installeren is het van groot belang dat u deze verbouwing goed voorbereid. Bij een goede voorbereiding hoort tevens een professioneel advies van onze gekwalificeerde medewerkers. Dit omdat ook u optimaal wilt genieten van uw nieuwe lichtstraat.

Bent u geïnteresseerd in een lichtstraat maar weet u niet of dit voor uw woning van toepassing is? Dan kijken wij graag eens met u mee en staan we er voor open om samen naar een oplossing te zoeken. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie en laat u verrassen door een uitgebreid assortiment. Al uw benodigdheden voor uw lichtstraat vindt u bij de Klusleverancier!