• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
Artikelen 1 tot 15 van 33 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Artikelen 1 tot 15 van 33 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

EPDM Lijm, Kit, Tape

Voor het bevestigen van EPDM heeft u lijm of kit nodig. Dit is niet het enige wat belangrijk is bij het maken van een EPDM dak. Zo ontstaan er in veel situaties naden tussen EPDM rollen. Deze moet u dichten om uw dak waterdicht te maken. Hiervoor zijn verschillende tapes beschikbaar bij Klusleverancier.

De producten

Er zijn vier verschillende tapes verkrijgbaar op onze webshop.

• Formflash

• Coverstrip

Splice tape

• Perimeterstrip

Elk product wordt op een andere manier en in verschillende situaties toegepast. Zo kunt u coverstrip en splice tape gebruiken om de naden van het EPDM dak te dichten en te zorgen dat uw dak waterdicht is. De formflash is voor hoeken, aangezien normale EPDM elastisch is kunt u de hoeken anders niet afdichten. Perimeterstrip is weer om het EPDM dak mechanisch te bevestigen. De tapes hebben ieder zijn voor-en nadelen Ze zijn allemaal zelfklevend, maar dienen wel geactiveerd te worden door middel van primer. Deze kunt u ook vinden op onze webshop. Splice tape is dubbelzijdig zelfklevend. Coverstrip en formflash zijn enkelzijdig zelfklevend. Het nadeel van splice tape is dat het moeilijker is om te verwerken ten opzichte van coverstrip.

Primer en lijm

Naast tapes zijn er ook lijm, primer en benodigdheden beschikbaar in onze webshop. De lijm is om EPDM op het dak te lijmen, de primer is om de tapes die hierboven zijn genoemd te verwerken met EPDM. De lijm is in verschillende vormen verkrijgbaar: in een drukvat, spuitbus en emmer. De kit is er in twee verschillende soorten verkrijgbaar: een kit voor bitumen dakbedekking en een kit voor EPDM.

Benodigdheden

In onze webshop zijn ook enkele benodigdheden verkrijgbaar die van pas komen bij het verwerken van EPDM. Zo kan een spuitpistool voor lijm handig zijn, als u niet over een lijmpistool beschikt. Ook is er een primerpad voor schuursponzen verkrijgbaar. Dit is een verloopstuk dat je op een schuurspons zet, zodat je makkelijk de primer kan inwrijven op de EPDM laag.

Over Klusleverancier

Heeft u vragen over kit, lijm, tape of benodigdheden dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 bereiken. U kunt ons bereiken via de telefoon op het nummer: 088-030 6290. Als u liever een mail stuurt is dit ook mogelijk. Ons mailadres is info@klusleverancier.nl. Onze medewerkers kunnen u altijd van advies voorzien bij het verwerken van de producten.