• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 

Online bouwmarkt

Uw online bouwmarkt

Of u nu gaat beginnen aan een grote of kleinere verbouwing, uw heeft een online bouwmarkt specialist nodig. Alle materialen die u nodig heeft moeten de weg nog naar uw woning vinden en ook de ontbrekende informatie voor een goedlopende verbouwing mag hier niet ontbreken. Al uw materialen kunt u snel en makkelijk bestellen bij uw Klusleverancier.

Verbouwen met uw online bouwmarkt

De kogel is door de kerk, u gaat verbouwen. Misschien heeft u gekozen voor een nieuwe aanbouw of gaat u een stuk uitbouwen. Alles is mogelijk wanneer u niet bang bent voor wat stof en rommel in huis. Voor deze verbouwing heeft u benodigdheden nodig die u kunt kopen bij een online bouwmarkt. Alle producten en toebehoren bestelt u heel gemakkelijk vanuit uw huiskamer zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft.

Hoge kwaliteit online bouwmarkt

De artikelen die zijn opgenomen in de online bouwmarkt zijn van hoge A-kwaliteit. Kwaliteit staat bij de Klusleverancier hoog in het vaandel wat ervoor zorgt dat u altijd van de beste producten kunt profiteren. Bent u bang dat u hier de hoofdprijs voor betaald? Maakt u geen zorgen. De verhouding tussen kwaliteit en prijs is perfect afgesteld. Zo krijgt u de beste producten voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u bepaalde producten op het oog? Bijvoorbeeld een lichtkoepel of zinken dakgoot. Wacht dan niet te lang en bekijk de mogelijkheden om deze te implementeren in uw woning. Deze producten zijn allemaal verkrijgbaar bij onze webshop tegen een zeer scherpe prijs. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus dat kunt u dus ook van ons verwachten!

Klusleverancier, uw online bouwmarkt

Bent u geïnteresseerd in een online bouwmarkt maar weet u niet welke producten voor u van toepassing zijn? Laat u dan eens adviseren in onze online bouwmarkt door één van onze medewerkers. Jarenlange ervaring en opleiding resulteert in een perfect advies op maat voor u. Twijfel dus niet langer en neem vandaag nog contact op met de online bouwmarkt en bespreek de mogelijkheden. Wilt u eerst eens rondkijken om te beslissen of het assortiment in onze online bouwmarkt uw smaak bevat? Dan verwijzen wij u graag naar onze website om eens rond te kijken. Wij hebben onder andere lichtkoepels, dakbedekking en een groot assortiment golfplaten verkrijgbaar. Tot ziens bij uw Klusleverancier!

 

X

Bereikbaarheid


Feestdagen beperkte bereikbaarheid