• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
15 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

15 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Dakontluchting

Bij klusleverancier.nl zijn twee soorten ontluchtingen te koop. Enkelwandige ontluchting en dubbelwandige ontluchting. Enkelwandig is goedkoper dan dubbelwandig, maar trekt wel meer condens en vuil aan. Beide varianten zijn van goede kwaliteit.

Waarom is ontluchting belangrijk?

Het is slim om ontluchting in uw woning te hebben. Het voorkomt schimmels die u kunt inademen. Deze zijn slecht voor uw gezondheid. Dit komt omdat zonder goede ontluchting de luchtvochtigheid in uw huis een stuk hoger ligt dan met goede ontluchting. Als u geen ontluchting heeft kan dit vocht niet ontsnappen en ontstaan er schimmels. Schimmel groeit goed in een omgeving waar warmte en vocht samenkomen. Dit gebeurt vaak op de zolder wanneer er geen goede ontluchting is. Dit kan erg slecht zijn voor uw gezondheid. Bent u opzoek naar een goede ontluchting, maar heeft u nog een paar vragen? Wij van klusleverancier.nl helpen graag met uw keuze.

Service en contact

Onze klantenservice staat maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 voor u klaar. Wij willen u graag helpen bij vragen over de producten. Ons telefoonnummer is 088-030-6290. Als u liever doet e-mailen dan kunt ons bereiken via het e-mailadres info@klusleverancier.nl. Bij ons staat kwaliteit voorop dus als u klachten heeft dan horen wij het graag.