• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 

Over ons

De Klusleverancier.nl is een webshop voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar klus- of bouwmaterialen. Binnen de webshop kunt u dan ook terecht voor allerlei soorten bouwmaterialen zoals lichtkoepels, vuren latten en zinken goten. We proberen daarnaast ook om zoveel mogelijk informatie te geven waar u echt iets aan heeft. Mocht het dan nog niet lukken dan staat ons deskundige team van klantenadviseurs graag voor u klaar. De Klusleverancier.nl heeft een breed en uitgekiend assortiment bouwmaterialen, zink producten en lichtkoepels. Waarbij wij het belangrijk vinden dat we professionele kwaliteit leveren met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ons team van professionals kan u altijd helpen met eventuele vragen. Samen proberen we dan toch een juiste advies/oplossing te komen. Ons magazijn bevindt zich in Rilland in de provincie Zeeland. Op ons kantoor in Waalre hebben wij normaliter geen voorraad. U kunt dus over het algemeen niks afhalen bij ons kantoor.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat alles veilig gaat. Daarom lopen onze betalingen bijvoorbeeld via een beveiligde SSL internetbeveiliging. Ook uw persoonlijke gegevens zijn bij ons in goede handen, we gebruiken u gegevens uitsluitend voor onze eigen administratie.

Contact

Wij zijn 5 dagen in de week bereikbaar via de mail, Facebook en ons telefoonnummer. Van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00. Ons telefoonnummer is 088-030 6290 en ons e-mail adres is info@klusleverancier.nl. De producten die wij in ons assortiment hebben zitten zijn o.a. lichtkoepels, zinkwerk, dakbedekking en golfplaten. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en worden verkocht tegen een scherpe prijs. Wij rekenen 25 euro bezorgkosten, maar bij kleinere bestellingen kunnen wij u van een korting voorzien. Veel producten worden ook binnen drie werkdagen geleverd, behalve vaak de lichtkoepels die duren meestal iets langer. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer, e-mailadres of via onze Facebook.