• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 

Retouren

Natuurlijk nemen wij van de klusleverancier artikelen retour. De eventuele artikelen die retour komen dienen wel onbeschadigd te zijn (indien redelijkerwijs mogelijk. Dienen namelijk nog verkocht te kunnen worden.) Daarnaast nemen wij geen artikelen retour die speciaal voor u geproduceerd zijn zoals het EPDM Membraam , RAL daktrimmen, lichtkoepels en maatwerk zink.  De onbeschadigde artikelen kunnen we binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, retour nemen. Deze herroepingsplicht is echter mogelijk indien de verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd. Dit mag u echter niet belemmeren het product uit de verpakking te halen om deze te beoordelen.

Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet van het retour sturen, dan wordt het betaalde bedrag inclusief verzendkosten (van de heen zending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de koper het product naar de klusleverancier.nl heeft retour gestuurd, gecrediteerd. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

U kunt een niet gebruikt artikel binnen 14 dagen (herroepingsrecht) aanmelden en hierna binnen 14 dagen retour sturen. Het termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Hierna mag u het artikel retour sturen. Wel is het van belang dat de melding de volgende informatie bevat: de factuurdatum, een kopie van de factuur, een omschrijving van de artikelen die retour gaan en de hoeveelheid. Mochten er nog vragen of eventuele opmerkingen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 088-0306290 of via info@klusleveranier.nl

De retourzendingen mogen naar onderstaand adres verstuurd worden:

Klusleverancier.nl
T.a.v. Afd. Retouren
van Dijklaan 17-b
5581 WG Waalre

Herroepingsrecht

U kunt hier het wettelijk vastgestelde modelformulier downloaden om af te zien van de aankoop. Gebruik dit formulier om melding van een retour te maken. Na de melding heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

BIj goedkeuring van het retour krijgt u het door u betaalde bedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen)  retour. U krijgt de retourkosten niet vergoed. De manier van retourneren staat u vrij, houd er echter rekening mee dat grote pakketten aanzienlijke kosten met zich mee kunnen brengen.

Indien u schade veroorzaakt aan het product tijdens het beoordelen hiervan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de productenbeoordelen/gebruiken zoals in een winkel ook mogelijk is.

Uiteraard geldt het herroepingsrecht niet voor alle producten. Maatwerk producten zijn uitgesloten.