• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 

Verzending & bezorging

 

Hoe komen mijn bestellingen?

De bestelling van de klusleverancier.nl worden zorgvuldig ingepakt en verstuurd. We proberen de klusmaterialen zo veel mogelijk in dozen te verpakken, zodat we het kunnen versturen met de pakketpost. Mochten de bestellingen echter te groot zijn voor een pakketdienst dan zijn we genoodzaakt om de bestelling per pallet te vervoeren. Als uw bestelling uit een combinatie bestaat van verschillende bouwmaterialen dan kan het zo zijn dat de bestelling in meerdere keren geleverd wordt, dit omdat we alle materialen in meerdere magazijnen hebben opgeslagen.

Levering

Product Levering in land(en)
Lichtkoepels, golfplaten & golfrollen Enkel Nederland
Plaatmateriaal (Kanaalplaten) Enkel Nederland
Zink materiaal Enkel Nederland
Overige materialen Binnen Europese Unie

 

Wat is de levertijd?

De levertijd van de bestelling is afhankelijk van samenstelling van de bestelling. Over het algemeen kunnen wij de volgende levertijden aanhouden:

Lichtkoepels, plaatmateriaal, golfplaten:   binnen 8 a 15 werkdagen*
Plaatmateriaal (Kanaalplaten)   binnen 8 a 15 werkdagen*
Zink materiaal:   tot 3 werkdagen
Overige materialen:   tot 3 werkdagen

 

* Levertijd heeft te maken met de route die de vervoerder 1x per week door Nederland doet. Hierdoor kan een langere levertijd ontstaan afhankelijk van bestel dag
** Alles met uitzonding van de waddeneilanden

Mocht u zeker willen weten hoe lang de levertijd is van uw (mogelijke) bestelling dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken het dan graag voor u uit.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij rekenen € 15,- bezorgkosten voor normale bestellingen binnen Nederland. Voor het leveren van lichtkoepels opstanden en plaatmaterialen zijn wij genoodzaakt  € 25,- transportkosten te berekenen. Plaatmateriaal en koepels worden NIET geleverd op de waddeneilanden. 

*: Bij bestellingen van kleine producten kunt u informeren voor mogelijkheid tot verzenden als klein pakketpost tarief.

 

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?

Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.