• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
Artikelen 1 tot 15 van 165 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Artikelen 1 tot 15 van 165 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Zink

Eén van de specialiteiten: zinkwerk

De Klusleverancier is voorzien van veel specialiteiten, waaronder het plaatsen en vervangen van zinkwerk. De montage en het verwerken van zinkwerk vraagt om flink wat kennis die bij onze medewerkers aanwezig zijn. We raden het af om zelf aan de slag te gaan met de vervanging of het plaatsen van zinkwerk, dit omdat het gevaarlijk kan zijn en kennis hierbij een absolute must is. Heeft u zich al eens laten informeren omtrent het plaatsen van zinkwerk rondom uw woning? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van een gepast advies op maat. De laatste jaren is zink omtrent het huis weer steeds populairder. Het verwerken van zink aan nieuwe woningen lijkt door architecten weer te zijn herontdekt.

Houdbaarheid van zinkwerk

Zinkwerk plaatsen is een flinke klus die gelukkig niet elke dag hoeft worden uitgevoerd. Als zinkwerk correct is aangebracht en geplaatst, kan het materiaal lang mee gaan. Deze lange periode heeft het zinkwerk geen onderhoud nodig wat voor erg makkelijk is. Mocht het zo zijn dat uw zinkwerk toch moet worden vervangen of hersteld worden, dan bent u bij de Klusleverancier aan het juiste adres. Al uw zinkwerk, zoals een zinken dakgoot of zinken regenpijp, bestelt u natuurlijk bij de Klusleverancier. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van alle benodigdheden rondom het zink? Laat u eens adviseren door één van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie. Als u graag zelf even wilt kijken raden wij u aan om onze keuzehulp zink te gebruiken. Hier kunt u in drie stappen het perfect passende zinken maatwerk vinden voor uw situatie.

Zink bij de de Klusleverancier

Bij onze webshop zijn verschillende soorten zinkwerk verkrijgbaar. Ons zinkwerk bestaat uit: mastgoten, bakgoten, regenpijpen en vergaarbakken. Daarnaast zijn er nog meer categorieën bij de Klusleverancier. Als u deze graag wilt zien, kijk dan onder het kopje zink op onze website. Hier staan alle categorieën onder elkaar. Per categorie wordt er uitleg gegeven over de producten. Onze zink is van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ons zink kunt u zelfs goedkoop noemen! Naast zink hebben wij ook nog veel andere producten verkrijgbaar. Enkele producten zijn: lichtkoepels en dakbedekking. 

Dé voordelen van de Klusleverancier

Een bestelling plaatsen bij de Klusleverancier zorgt ervoor dat u kunt profiteren van meerdere voordelen. Deze voordelen zijn in het leven geroepen omdat kwaliteit bij ons erg belangrijk is en hoog in het vaandel staat. Onze medewerkers zullen u voorzien van uitstekende service doordat ze beschikken over de meeste kennis. Waar u ook woont in Nederland, wij komen uw bestelling brengen of sturen deze per post. U hoeft dus nooit meer de deur uit en kunt uw zink bestellen vanuit een luie stoel in uw woonkamer. Wat wilt u nog meer?

X

Bereikbaarheid


Feestdagen beperkte bereikbaarheid