• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
11 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


tin en gereedschap

Bij de Klusleverancier zijn verschillende gereedschappen te koop voor het verwerken van zinkwerk. Ook zijn er meerdere soldeergereedschappen verkrijgbaar zoals, soldeertin, soldeerbouten en soldeervloeistof. Deze materialen kunt u gebruiken bij het verwerken van de zinken producten die verkrijgbaar zijn op onze website.

Gereedschappen voor zinkwerk

Er zijn ook enkele gereedschappen speciaal voor het zinkwerk verkrijgbaar, zoals een zinkschaar en zinkspray. De zinkspray is bedoelt voor het langdurig beschermen van uw zinkwerk tegen corrosie. De zinkschaar kunt u gebruiken bij het knippen van zink en blik. Deze schaar is verkrijgbaar voor linkshandige mensen en voor rechtshandige mensen.

Over Klusleverancier

Als u nog vragen heeft over de producten of graag deskundig advies wilt over het verwerken van uw materialen neem dan met ons contact op. Ons e-mail adres is info@klusleverancier.nl. Als u liever telefonisch contact heeft kunt u ons bereiken op het nummer: 088-030 6290.