• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
11 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


vergaarbakken

Een vergaarbak is een opvangbak voor hemelwater afkomstig van een (plat) dak of goot. De vergaarbak dient als ontluchter van de regenpijp(HWA) en ook als indicator bij verstoppingen van de buis. Een andere naam voor vergaarbak is ‘klensbak’. Een klens is een soort zeef en de bak fungeert ook als een soort zeef, aangezien een vergaarbak ervoor zorgt dat het vuil uit het water wordt gehaald. De vergaarbakken hebben altijd een pijpje om water te lozen, als de regenpijp verstopt of vol is. De vergaarbak zorgt er ook voor dat de dakgoten ook niet overlopen. De vergaarbakken bij de Klusleverancier zijn van zeer hoge kwaliteit zink gemaakt.

Over Klusleverancier

De Klusleverancier probeert altijd de beste producten te verkopen tegen een zeer scherpe prijs. Als u nog vragen heeft kunt u altijd advies vragen aan onze klantenservice. U kunt contact met ons opnemen via het nummer 088-030 6290 wij zijn bereikbaar van 8:30 tot 17:00. Als u liever een e-mail stuurt is dit ook mogelijk via het e-mail adres info@klusleverancier.nl. Daarnaast zijn wij ook aanwezig op Facebook. U kunt daar ook terecht voor vragen m.b.t de producten. Naast vergaarbakken is er nog meer zinkwerk te koop bij uw Klusleverancier! Zo hebben wij ook regenpijpen, bakgoten en mastgoten in het zink assortiment. Daarnaast hebben wij in onze webshop ook nog veel andere producten verkrijgbaar, zoals dakbedekking, lichtkoepels en isolatiemateriaal.