• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Gootbeugels voor zinken dakgoten

Zinken gootbeugels

Zinken gootbeugels vindt u bij de Klusleverancier in verschillende vormen en maten. Gootbeugels kunt u bestellen voor een bakgoot of mastgoot. Afhankelijk van de dakgoot die u heeft of wilt plaatsen, kiest u tussen één van de twee. Gaat u zelf een dakgoot vervangen en heeft u hulp nodig? Neem eens contact op met onze medewerkers en laat u adviseren voor het plaatsen van een dakgoot. De juiste gootbeugels die u hiervoor nodig hebben komen ook aan bod.

Gootbeugels voor een aantrekkelijke prijs

Gootbeugels hoeven niet teveel te kosten. Zeker niet bij de Klusleverancier! Niet alleen kunt u hier terecht voor de beste kwaliteit gootbeugels maar ook voor al uw andere benodigdheden voor uw klus project. Denk hierbij aan onder andere regenpijpen, goede isolatie en een nieuwe zinken dakgoot. Hier komen de gootbeugels weer goed van pas! Naast een uitgebreid assortiment zijn er meer voordelen waar u van kunt profiteren wanneer u een koopt via de Klusleverancier.

Voordelen van de Klusleverancier

Naast een aantrekkelijke prijs voor uw gootbeugels staat kwaliteit bij de Klusleverancier hoog in het vaandel. Koop uw gootbeugels nu met A-kwaliteit en maak extra lang gebruik van uw producten, waardoor u na lange tijd geld bespaart. De Klusleverancier zal uw producten snel leveren zodat u snel aan de bak kunt met uw verbouwing! Door heel Nederland wordt uw bestelling geleverd dus of u nu in Zeeland of Friesland woont, uw bestelling zal altijd goed aankomen. Maak eens gebruik van onze diensten door u te laten adviseren voor gootbeugels.

Niet alleen kunt u bij de Klusleverancier terecht voor beugels, ook voor al uw andere benodigdheden rondom uw klus project gaat u naar de Klusleverancier. De naam zegt het al, uw leverancier voor uw verbouwing. Wij zorgen voor een snelle levering zodat u niet lang op uw producten hoeft te wachten. De Klusleverancier begrijpt dat u uw klus zo snel mogelijk wilt klaren!