• levering
  concurrerende prijzen
  Alle prijzen inclusief BTW
 • Telefonische hulp
  Transport
  € 15,- *
 • Leveringen door heel Nederland
  gratis advies
  We leveren gratis advies.
 • Uitsluitend A kwaliteit
  10 jaar garantie
  We geven 10 jaar garantie.
 • Service

  Uitstekende service

 • Verzenden

  De verzendkosten voor NL zijn:
  Vanaf € 15,- incl. btw

 • Contact

  Heb je een vraag, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 088 0306290

 • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg vereniging. Het doel van ons is hiermee het vertrouwen te bevorderen voor U als consument.

  Voordelen voor U Klusleverancier voldoet aan een aantal belangrijke criteria die opgesteld zijn door Thuiswinkel.org.

  Geschillen Indien u niet tevreden bent over onze producten of service en wij slagen er samen niet in om tot een oplossing te komen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de geschillen commissie Thuiswinkel, verkrijgbaar bij www.thuiswinkel.org.

  Lees verder .....>>
 
Artikelen 1 tot 15 van 54 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Artikelen 1 tot 15 van 54 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Zinken regenpijp toebehoren

De Klusleverancier: voor al uw regenpijp toebehoren

Regenpijp toebehoren zijn noodzakelijk voor een regenpijp. Een regenpijp is niet weg te denken bij een goed werkende woning. Zonder regenpijp kan de neerslag die op het dak valt niet worden afgevoerd en zal dit leiden tot verstopping en lekkages in uw woning. Een regenpijp wordt in vak jargon ook wel hemelwaterafvoer genoemd. Voor een goede afvoer van de neerslag, is er voor iedere vierkante meter dakoppervlakte, 1cm regenpijpdoorsnede nodig. Zo kunt u de perfecte regenpijp installeren met de benodigde regenpijp toebehoren.

Zinken regenpijp toebehoren

Een regenpijp en regenpijp toebehoren worden al sinds oudsher van zink geproduceerd. De kosten van zink zijn gestegen waardoor er nu ook regenpijp toebehoren van andere materialen verkrijgbaar zijn zoals kunststof (veelal pvc). Tegenwoordig zijn de kosten voor zink weer gedaald en is het weer betaalbaar. Zo ook bij de Klusleverancier! Hier betaalt u de laagste prijs voor uw zinken regenpijp toebehoren. De Klusleverancier gelooft in sterke materialen en heeft dan ook gekozen voor een assortiment regenpijp toebehoren dat alleen uit zink bestaat. Hier kunt u niet terecht voor kunststof of andere materialen. Kies alleen voor de beste regenpijp toebehoren en kies voor zink.

Voordelen van de Klusleverancier

Regenpijp toebehoren zijn er in verschillende soorten en maten. Tijdens het vervangen van een regenpijp of plaatsen bij uw nieuwe woning, kunt u op een aantal obstakels lopen. De Klusleverancier is er om al uw vragen te beantwoorden omtrent uw regenpijp toebehoren. Niet alleen voor een nieuwe regenpijp plaatsen kunt u contact met ons opnemen, voor al uw andere vragen staan wij graag voor u klaar. Wij delen onze passie en opgedane kennis met veel plezier waardoor u binnenkort zelf een professional bent!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer informatie en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment. Wij hebben bijvoorbeeld golfplaten en isolatiemateriaal. Voor al uw vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-030 6290 of stuur ons een e-mail naar info@klusleverancier.nl. Tot ziens bij de Klusleverancier!